Konkurs!

Publicerad av

Jag har just gått i en rungande konkurs! Efter två och en halv timme, ett flertal ggr i fängelse och till och med ledning ett tag.

Just det. Det är förstås Monopol det handhar om. Sonen har äntligen börjat bli bättre efter tre dagar i sängen och Maken misstänker att det var influensa. Dock kan vi inte vara helt säkra eftersom vi inte åkte till ngn klinik för att göra näsprovet. Och nu är det troligen för sent i alla fall eftersom kroppen helt klart vinner över viruset nu. Den behövde bara jobba några dagar att tillverka antikroppar först- vilket förstås gjorde Sonen så trött.

Istället för att ha filmkväll hos kompisar blev det spelkväll med mor och far. Det var faktiskt riktigt skoj. Kommer inte ihåg senast vi skulle ha satt så länge med ett monopolspel. Maken vanvett överlägset med en förmögenhet på över 20 miljoner dollar.

Synd bara att inte Lillasyster ville vara med i vårt spel.

Hon satt och pratade länge med bästisen via FaceTime. De går inte länge i samma skola eftersom bästisen flyttat. Inte långt, men tillräckligt långt att hennes bostadsområde hör till en annan mellanskola. Verkligen synd, men flickorna försöker ‘träffas’ via FaceTime rätt ofta ändå.

Härligt med dagens teknik som möjliggör allt möjligt! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.