Buy one, get one…. almost

Publicerad av

Jodå kära läsare. Det blev en uppdatering av mobilen idag på eftermiddagen. Jag har velat ta tag i detta en tid nu. Inte för att min gamla mobil inte längre fungerade, utan för att jag ville att Lillasyster skulle bli utrustad med en mobil.

Sagt och gjort. Idag blev det utfärd till Äppelaffären med Maken och efter det stegade vi vidare till affären som säljer mobilkontrakt. Nu skulle min gamla mobil få tas över av ett nytt SIM kort som sedan skulle användas av Lillasyster.

Cirka 45 min senare stegade vi ur butiken med en påse som innehöll min nya mobil från Äppelaffären och en helt ny mobil för en viss Lillasyster! Det var nämligen så att vi fick lämna in min gamla mobil för att få en helt ny mobil av äldre modell, gratis (!!) åt Lillasyster!

Gissa om hon blev alldeles överraskad då vi kom hem!

Nu är då alla i denna familj utrustad med Äpplen…. Något alldeles nödvändigt i nuläget….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.