BOGO 50% off

Publicerad av

När jag nu ändå är inne på ämnet böcker kan jag lika gärna fortsätta, eller hur?

För en vecka sedan, under höstlovets första dag begav Lillasyster och jag oss till bokhandeln för att söka en födelsedagspresent åt bästa kompisen ( till Lillasyster ) som skulle ha kalas två dagar senare. ( en överraskning ordnad av hennes mamma, som till allas glädje blev en fullkomlig succé! Flickan blev helt överrumplad då 7 stycken vilda och glada kompisar stormade in i hennes sovrum och grattade henne på hennes dag!)

Medan Lillasyster marscherade iväg till avdelningen med ungdomsböckerna traskade jag omkring lite på måfå. Hade ju då tänkt mig att inte köpa ngt….Jag har ju faktiskt flera nya böcker som jag ännu inte läst….

Men så gick jag förbi bokhyllan där det stod:

BOGO 50 % off

BOGO används ofta i reklam sammanhang och står för: Buy one get one (free).

Alltså köp en av varan i fråga och få den andra på handen.

Denna gång var det inte fullt så bra, men att betala fullt pris för en bok och sedan få den andra till hälften av den billigare bokens pris, är ju inte så fy skam det heller.

Jag tittade intresserat på bokhyllan som skyltade med denna reklam, men hittade inget som intresserade…. tills precis då jag kom till slutet av denna hylla! För där skyltade man med romanerna och dessa två hoppade sgs rakt ner i armarna på mig!

Och ni som följer dessa skriverier från denna västra sida av Potten, ser ju helt klart att det är brittiska Jenny Colgan det handlar om.

Nu ligger dessa två pärlor och väntar på mig på nattygsbordet. Ännu suger jag lite på karamellen och har inte börjat läsa dem.

Någon annan som läst dessa två? Och i så fall, vilken är bättre? Vilken borde läsas först? 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.