Frestad på biblioteket

Publicerad av

I förmiddags före Zumban åkte jag till bibban nära gymet. Jag ville ha tag på böcker om Minnesotas skogsdjur att läsa åt barnen på jobbet de här två dagarna som vi har öppet den här veckan innan det korta höstlovet tar vid.

Det tog en stund, men efter en rätt grundlig genomgång hittade jag böcker om björnar, tvättbjörnar, skunk och Kanadagäss. Jag var nöjd.

Eftersom jag hade extra tid stegade jag över till vuxenavdelningen för att se om det råkade finnas ngn bok inne av favoriten Elin Hildebrand. Jag var inte så säker. Hon är omåttligt populär bland oss bokslukare just nu, men jag råkade ha tur!

Denna kom hem i väskan. En av hennes tidigare böcker, men likväl en som jag inte läst. Den allra nyaste som just kommit ut fanns inte att låna. Ingen överraskning där inte.

Fast om sanningen skall fram hade jag inte alls tänkt låna ngn bok åt mig själv eftersom jag borde begrava nosen i mina studier i USAs samhällskunskap närhelst jag har några minuter över, inte läsa romaner på löpande band. Dock måste jag ju också bevisa att jag kan språket, så jag tror det får bli min ursäkt….. 🤔😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.