Kreativ torsdag….och lite ditt som datt

Publicerad av

Det är ett notställe. Egenhändigt tillverkat av den händige Maken och ikväll blev det helt färdigt. Precis i tid för lektionen i harpa, som genomfördes via video ikväll pga Trumpens besök i Minneapolis och iom detta var det rätt knepigt att ta sig runt ‘downtown’ och till musikinstitutet.

Lektionen gick mycket bra och Lillasyster fick inviga notstället. Nästa vecka blir det tack och lov inga flera besök av en viss president och liv och harplektion kan återgå till det normala.

Själv är jag inte så händig med trä och verktyg. Däremot är jag vanare i köket och svarvade ihop säsongens första pumpamuffins ikväll. Lillasyster var mer än nöjd då hon fick ta en direkt-ur-ugnen- ännu-varm muffins innan hon gick och lade sig med sin andra höstförkylning detta skolår. Sonen som kämpade med ordentlig läxa i biokemi ikväll, var också mycket nöjd över kvällens läckerheter.

Om precis en vecka får Lillasyster och Sonen ett kort, men välbehövligt höstlov över en långhelg i dagarna fyra. Inga stora planer har vi för långhelgen, utom möjligen att se över förrådet med vinterkläder åt ungdomarna. Annars inga stora planer eftersom Maken jobbar helg igen.

Ha en riktigt trevlig fredag där på hemmaplan medan vi snusar och sover och inväntar den första snön inatt…. och igår, onsdag var det +20. Jodå….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.