…och så blev vi med kanot!

Publicerad av

Detta kom jag hem till på eftermiddagen. En kanot placerad på vår Honda Odyssey!

Maken jobbade ett 24 timmars pass igår söndag och när det lugnade ner sig på kvällen, kollade han på nätet med ljus och lykta efter en begagnad kanot…. och hittade en! Och inte alla långt borta heller, utan i en Förort ca.40 km norr om oss. Inte illa!

Eller egentligen hittade han flera, men denna har knappt blivit använd, och priset innehöll tre flytvästar, två paddlar och remmarna och stöden som används för att binda fast kanoten på taket, vilka också behövs förstås.

Inkommande helg blir det en intressant färd upp till villan med en bil fullastad med barn ( mera om detta i ett kommande inlägg), hundar och sedan en kanot på biltaket. Undras just om grannarna kommer att börja prata… 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.