Full fräs hemma!

Publicerad av

Hela gänget är samlat denna helg och mamman i huset njuter! Dottern, som slog sig gul och blå över helahalva kroppen och nu lider av en mild hjärnskakning förra helgen kom hem igår kväll på bussen för en vilohelg.

Maken, som varit bortrest hela veckan, hämtade jag från flygfältet redan kl.06.30 imorse och han är mycket nöjd över att vara hemma. Han har faktiskt spenderat en hel vecka i Hawaii, ( igen!) med sin svåger och dennes barn. Detta blev planerat efter vår resa, annars kanske vi alla skulle ha rest, men det verkade lite väl mycket eftersom vi just varit där.

Dottern mår mycket bättre än vad jag väntade mig. Det känns skönt för modershjärtat att få rå om henne lite extra och det märks att hon tycker det är skönt att vara hemma. Lång är visiten inte, på söndagseftermiddagen vid 15 tiden åker bussen söderut igen, men vi tar vad vi får och gör det bästa av det.

Att vi dessutom har en födelsedag i familjen idag är ju ett extra bonus. Lillasyster, som verkligen inte är så liten längre, fyller elva år idag! En kall vinterdag, två dagar efter Vändagen 2008 gjorde hon sin snabba entre in i världen och har haft bråttom ända sedan dess.

Glasstårta och presenter väntar ikväll och ett restaurangbesök skall vi också få in. Barnkalas blir det nästa helg och det ser hon förstås fram emot.

Vi hämtade Dottern från hennes buss igår kväll och den släpper av henne nära ingen annan mindre affär än Ikea! Vad gör mina amerikansk-finska barn då? Jo, de ber mamman att parkera och gå in, trots att kvällen redan är sen och affären stänger om en halv timme. Alltså gick vi in och flickorna bad om att få lösgodis direkt! Lite annat plockade vi ju också med oss, som te.x skorpor, senapssill, knäckebröd och så hittade jag en fin och väldigt billig kylväska! Denna väska kommer att vara ypperlig då vi åker till villan (stugan) men också då jag handlar mat. Speciellt på sommaren då kall mat skall hem i trettio graders värme!

Nöjda med våra inköp styrde vi kosan hemåt mot förorten och en helg tillsammans alla fem!

På hemväg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.