En pandabjörn…

Publicerad av

… flyttade in hos oss i onsdags på Halloween kvällen!

Vädret var underbart varmt för årstiden och ingen tjock vinterjacka behövdes för att strosa runt området och tigga godis.

Lillasyster är nu det enda barn kvar som håller igång denna tradition hemma hos oss. Gissar att det kanske var sista året för henne eftersom hon funderade om hon endast skulle klä ut sig, men stanna hemma och dela ut godis åt grannbarnen som kom och tiggde och inte gå ut själv. I sista minuten bestämde hon sig för att söka upp några kompisar i alla fall och så bar det av på den traditionella rundan.

En hel plastpumpa fylld med godis kom hon hem med nästan två timmar senare och Sonen blev glad över allt godis innehållande jordnötter som han fick ta del av. ( Lillasyster är allergisk.)

Pumpalyktorna med sina värmeljus lyste i den relativt varms höstkvällen medan barnen i området sprang dörr till dörr och tiggde godis.

Till Lillasysters stora förtjusning hängde Maken upp Halloween ljus i orange på verandaräcket och bara för att riktigt fira lite extra, lät jag dem lysa hela Halloweennatten för att riktigt skrämma bort alla tänkbara monster och spöken! 🤔😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.