Den första simtävlingen…

Publicerad av

… för säsongen gick av stapeln denna eftermiddag. Efter att jag hade avslutat min sköna promenad.

Lillasyster har aldrig tävlingssimmat förut, och hon var nog lite nervös medgav hon. Idag var det inte ens en ‘riktig’ tävling, utan det var endast ‘hemmalaget’ som var på plats och deltagarna tävlade mot klockan och inte andra simmare.

Roligt att heja på barnen var det ändå! Både Sonen och Lillasyster gjorde bra ifrån sig. Detta blir Sonens femte år i simningen och han lyckades inte slå några nya personliga rekord idag, men verkade nöjd ändå.

Sonen dyker ner i bassängen för att ge sig på sin favoritgren: 200 yard free style.

Lillasyster klarade sig enormt bra och vann till och med sitt heat i ryggsim! Vet inte hur hon placerade slutligen, men själv var hon mycket nöjd.

I medley stafetten simmade hon också bra, den sista sträckan, men flickan som simmade den tredje sträckan tappade en hel del till de andra två lagen, så Lillasyster orkade inte simma ikapp de andra lagen, vilket gjorde att hennes stafettlag fick en tredje och sista placering. Lillasyster verkade inte nämnvärt besviken över detta, vilket förstås var mycket bra!

Lillasyster är startklar. Väntar på att flickan som simmade den tredje sträckan skall växla åt henne.

Lillasyster till vänster i bilden.

Eftersom denna säsongens första tävling inte var ‘på riktigt’, gick tävlingen väldigt snabbt! På endast två timmar avverkades alla 46 heaten, och jag som hade två simmare som deltog hann verkligen inte sitta med stickningen i famnen fast den var medtagen. I var och vartannat heat måste jag ju hoppa upp och heja och skrika för full hals åt mina barn! Maken jobbade hela dagen, alltså kunde han inte vara med, vilket gjorde att jag behövde skrika och heja för två!! 🤔😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.