Drömväskan

Publicerad av

Snart börjat skolorna igen, eller egentligen inte eftersom de alltid börjar den första veckan i september. Enligt affärerna skulle man dock kunna tro att skolstarten befinner sig alldeles runt hörnet. Skolreorna avlöser varandra titt som tätt och de nya jeansen och de långärmade jumprarna skall inhandlas nu!

Må det sedan vara att de första veckorna tillbaka i skolan vanligen är varma och eleverna återvänder till skolan i shorts och sandaler! Inga jeans behövs förrän i början på oktober!

Lillasyster och jag var dock inte ute i klädärende i eftermiddags. Vi var ute efter den nya drömväskan som hon ville ha. Jag råkar vara en av de där tråkiga mammorna som INTE inhandlar ny skolväska åt mina barn varje år, men nu har Lillasyster haft sin väska i tre år och en av fickorna på insidan håller på att helt rivas sönder i trådar. Det var dags för ngt nytt…

Den här blev det! Turkos, tillräckligt stor för varma vinterkläder, lunch och skolmaterial att rymmas! Hittad på rea ( förstås!), så både mamman och Lillasyster var nöjda.

Nu får skolan börja….! Nåja, kanske inte riktigt ännu. Vi har ju inte inhandlat jeans…! 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.