Kvällspromenad

Publicerad av

Visst ser det lite vådligt ut? Här kommer nämligen Lillasyster springande med våra hundar. Bilden tog jag häromkvällen när hon väntade på att långsamma mamman skulle bli klar att följa med på promenaden.

Hundarna såg mig komma nerför vår uppfart och kom springande som galningar emot mig medan Lillasyster nästan hängde och dinglade där bakom dem!

Tack och lov föll hon inte, utan hade faktiskt ett rätt ordentligt grepp om hundarnas respektive koppel, vilket ju förstås var mycket bra. Den lilla hunden, Fiona, drar faktiskt mycket värre än den stora hunden, Lilly gör. Lilly har nämligen gått i hundskolan, är 7.5 år gammal och VET nämligen hur man skall uppföra sig på koppel.

Fiona är endast 1.5 år gammal, har glömt allt hon lärde sig i valpskolan för länge sedan, eller så bryr hon sig helt enkelt inte. Hennes mål då hon är ute på promenad är att vara först- kosta vad det kosta vill! Om hon sedan måste dra och slita i kopplet, så att hon nästan stryps och tungan hänger långt ut, då är det bara så. Att Lilly tittar på henne lite fisförnämt, märker hon inte eller struntar helt blankt i.

Våra två hundar- så helt olika, men ändå räknas de båda till samma djurart. Det är rätt ofta de får oss att dra på smilbanden måste jag säga…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.