Minisemester 

Publicerad av

Vi befinner oss på minisemester i Duluth, Minnesota. Sommarens sista suck och långhelg innan skolorna och jobb tar vid på tisdagen. Vi har hållits hemmavid hela sommaren, förutom Dottern då som gjorde sin Europa resa senaste månad. Nu var det dags att åka på en liten kort minisemester! 

Duluth ligger vid Övre sjön ( Lake Superior) i norra Minnesota. Övre sjön är den största insjön i världen och hit kommer det stora lastfartyg från alla världens hörn. De lotsas ovh navigeras från havet genom floderna och de andra stora sjöarna till Duluth, vilket i och för sig är mycket häftigt. 

Anledningen till min förtjusning i staden… När det inte finns tid eller möjlighet att ta sig till det riktiga havet, så är Övre sjön en mycket bra andra kompromiss! Vattnet beter sig som  ett hav, ser ut som ett hav, till och med vindarna känns  som havsvindar! Dock saknas doften av salt! 

Men, men… Man tager vad man haver säger mamman och ler stort..! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.