Som en ballerina 

Publicerad av

  
Vi befinner oss mitt i den mest spännande av dansveckor. Den här veckan delas nämligen dräkterna för den kommande uppvisningen i maj ut. Lillasyster sken ikapp med solen igår kväll när hon och klasskompisarna fick sina ballerina dräkter. Sedan framförde flickorna sin dans i dem. Eftersom det är i slutet på februari och uppvisningarna inte hålls förrän i mitten på maj, är inte danserna riktigt helt inövade ännu. Dock har flickorna kommit rätt långt och det var ju förstås väldigt roligt att dansa i de nya dräkterna! 😃

  
Här dansar Lillasyster i sin andra dräkt till låten ‘Back to business’. Den här dräkten är hennes favorit, vilket faktiskt förvånade mig en aning eftersom den andra dräkten var så rosa  och så ‘frilly’ för att ta till ett utmärkt ord på engelska. 

  
Samma kväll fick de stora barnen sina dräkter och i bilden ovan står Dottern till höger och väntar på direktiv från dansinstruktören  i sin nya, väldigt mörkblåa dräkt. 

Uppvisningarna kommer att hållas i sin vanliga ordning i mitten på maj. Innan det skall danserna finslipas. I maj,  i slutet på dansåret markerar Dottern sitt 12e dansår och Lillasyster sitt 5e. Tänk vad den där tiden går ändå!  Eller som fammo sade då jag var liten på dialekten hemifrån: 

– Ja, ha di klocko förstaar’ no’ ti’ga’ ho’! 😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.