Väntar med spänning

  
Min lilla amaryllislök  som jag planterade helgen innan vi åkte till Hawaii har vuxit sig lång och ståtlig och nu väntar jag bara på att knoppen skall växa sig  större och till sist spricka ut. Jag måste säga att det är lite spännande eftersom jag aldrig försökt mig på en amaryllis förut! 

Fortsättning lär skall följa…. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.