Gott nytt år!

Publicerad av

Med den här bliden från ‘Zoo Lights’ vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år, 2015! Det här året fyller Sonen 11, Lillan 7 och Dottern hela 15 år. Inga småbarn i detta hus längre.
Vi ringde in det nya året med skumpa och trevligt umgänge med Svägerskan och hennes familj här i Phoenix. Tillbaka till hotellet kom vi inte förrän en bra bit efter midnatt och alla barnen var vakna! Dock hade kusinerna somnat innan vi hade åkt, så Sonen som skulle sova över hos kusinerna, kom hem till hotellet, eftersom det ju inte var egentligen någon ide’ för honom att sova där då favoritkusinen redan hade slocknat.
Några fyrverkerier blev det heller inte eftersom hela delstaten Arizona befann sig under en ‘winter storm warning’ igår och det regnade hela dagen och var kyligt. Dessutom kom det rätt mycket snö på högre ställen runtom i staten, men här i Phoenix trakten kom det endast regn. Inte riktigt ngn vinterstorm som vi är vana med från Minneapolis, men visst var det lite intressant att det faktiskt snöar här också, fast Arizona ligger så långt söderut…!

Maken och jag på ‘Zoo Lights’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.