Håll fast i hatten!

Publicerad av

Hela eftermiddagen har jag tillbringat ute! En raritet i mars med sol och +23 har vi bjudits på denna måndag här i Tvillingstäderna!

Fast helt utan bekymmer får ju inte dagens väder vara och det blåser- ngt enormt! Runt 12-15 m/s viner vinden. Helt stilla i några sekunder och sedan kommer de där vindbyarna igen. Helt galet!

Jag har suttit ute och stickat. Ankrat allt jag inte kunde hålla i på samma gång men som jag behövde. Mönster, anteckningsblock ( för att hålla reda på var i mönstret jag är), penna och varvräknare. Förresten, en blomkruka fylld med tung jord fungerar utmärkt som ankare!

Njuter i solen.

Hundarna har hållit mig sällskap. Säkert lika förvånade som jag över den oerhört varma solen. Gått mellan sol och skugga när det helt enkelt blivit för hett.

Blåsig selfie!

Nu har vi kommit till middagstid och det vankas typisk sommarmat, hemmagjorda hamburgare med potatis sallad. Det blir att hålla ett extra öga på grillen i dessa vindar!

Dock gällde det att ta tillfället i akt och njuta av dagens väder. Imorgon, tisdag utlovas mera normala grader. Endast +4!

Säsongens första potatissallad skall snart avnjutas.

12 kommentarer

  1. Låter som en härlig vår/försommar dag, förutom blåsten då.
    Jag skulle ha njutit. 😊🌞
    Här är det tre jobbdagar kvar och sen lite påsklov. Jag hoppa att vi då får sol och varmare vindar.

    Gillad av 1 person

    1. Absolut en härlig vårdag! Fast, ja blåsten kunde vi ha klarat oss utan. Nu vid 22.40 blåser det fortfarande.
      Trevligt med lov! Vi har lov också på gång om några dagar. Ungdomarna längtar.
      Trevlig tisdag! Vi kryper just i säng på måndagskvällen. 😴

      Gilla

      1. Hoppas på bra väder nu till påsklovet vet. Denna vecka gick snabbt, nu skall jag ställa mig till sista arbetsdagen denna vecka.

        Gillad av 1 person

      1. Vi ligger ungefär 4 veckor före er då det kommer till våren. Imorgon ( onsdag ) utlovas mera kyla men till påskhelgen+20. Normal vårtemperatur. På somrarna är det +30 dagligen. Men vi ligger ju längre söderut också. 😎☀️

        Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.