En ledig tisdag

Publicerad av

Vårlovet fortsatte idag och jag började dagen med att åka till en ny favoritaffär då det kommer till kläder. Denna affär är ämnad för oss medelålders kvinnor som inte riktigt vill klä sig i samma stilar som 19 åringar längre, men inte helt vill drapera sig i tantkläder ännu. Jag upptäckte denna affär förra sommaren och har med jämna mellanrum besökt den, så nu börjar jag ha en del trevliga kläder därifrån.

Idag kom jag inte ut tomhänt  därifrån heller. Vårens rea var i full gång och om man köpte tre toppar fick man trettio procents rabatt på hela kalaset! Eftersom jag ännu hade ett gåvokort från i julas av Maken, spenderade jag lite mera än vad jag normalt spenderar i gången. Tre snygga toppar fick jag med mig i kassen innan jag åkte vidare. ( tyvärr blev det inga foton tagna…)

Nu fortsatte jag norrut från vår lilla förort till nästa förort där jag skulle träffa min väninna som blev mormor för två veckor sedan. Det var dags för en lunchträff med tillhörande uppdatering om hur det går för den nya, lilla familjen.

Vi satt i över två timmar och diskuterade. Det var en trevlig stund, verkligen och det gladde mig att höra att det  hittills går det relativt bra för den lilla familjen. Knapert har de, men detta var ju väntat. Bebisen växer och verkar utvecklas som han skall, och sover ändå rätt mycket på nätterna.

So far so good…. 

Efter den trevliga lunchträffen åkte jag hem i det soliga, men rätt kyliga vädret. Det var nästa dags för Lillasyster att anlända hem från skolan och strax efter det skulle middagen sättas igång eftersom kvälen var fullspikad med annat.

På kvällen, efter intagen snabbmåltid bestående av bacon och äggröra, åkte Lillasyster och jag till den nya Mellanskolan där hon börjar i höst. Denna marskväll skulle bl.a tillbringas med att gå omkring och bekanta sig med skolan. Lillasyster, som varit en aningen nervös inför denna nya skola, har ju varit vid Mellanskolan förut. Båda hennes äldre syskon har ju gått i samma skolan. Ändå var det roligt för henne att gå runt och dessutom träffa så många andra elever  som hon kände. Hon är verkligen inte den enda femteklassare som byter skola i höst! Och har  följaktligen  ingen orsak till att vara nervös.

Nu är det sena kvällen och dags att knyta sig. Det blev en fullspikad tisdag, men en trevlig sådan. Imorgon, onsdag, kommer värmen till Förorten. Hela +19 har det utlovats! ( Och sedan tillbaka till mera normala vårtemperaturer redan följande dag… I Mellanvästern kastar det tvärt!)

God natt kära läsare!

Lillasyster i hennes party outfit för några veckor sedan då hon skulle ha kompisar på besök att sova över…

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.