Rännil

Publicerad av

Jag har just kommit hem från jobbet där dagen var en aningen lugnare än igår och kaoset ( för med barn i åldrarna 3-4 råder alltid ngn form av kaos) inte riktigt lika påtagligt.

Solen nästan gassar och snödrivorna fortsätter att krympa. Vattnet från dessa, för endast två veckor sedan, enorma snödrivor, ränner ner till vår gata i små, vackra rännilar som reflekterar solljuset.

Det blåser rätt kraftigt, men jag sitter ute på verandan framför vårt hem och njuter i värmen och sitter här i lä för vinden.

Meteorologerna hade förutspått mulet väder idag, men solen ville tydligen också vara med på ett hörn och det har jag inget alls emot måste jag säga.

Ljuvliga vår! Och ännu är det endast ngn plusgrad, så denna vår är tidig och blyg ännu. Vi har många veckor med varm vår framför oss, innan sommarhettan slår till.

Lillasyster sade åt mig häromdagen att hon ser så fram emot hennes och min resa i sommar eftersom sommaren är så sval och skön i Jakobstad och inte lika het som här.

Jag kan ju förstås inte göra så mycket annat än att hålla med. 😃

4 kommentarer

  1. Det bästa med våren är när snön smälter. Här är det mest halt och snöslask för tillfälligt, intyget bra väder för barnen som skall ta sig till skolan. Tur att sonen har bil och kan köra dottern ibland om det behövs. 😊

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.