Sommarlovsmorgon

Publicerad av

Jag har stigit upp ned tuppen som vanligt. Barnen har ännu skola i några dagar, men jag fick påbörja mitt sommarlov igår, tisdag.

Den dagen gick i shoppandets tecken. Det var nämligen så att jag behövde nya shorts för denna sommar. Tidigare i vår då jag gick igenom min klädhylla, visade det sig att shortsen som jag hade var slitna och urtvättade. Och i och med att vi slog alla tiders värmerekord och kom upp till hela +40 grader i skuggan på vår veranda i måndags på seneftermiddagen, gissar jag att shorts kommer att behövas denna sommar, inte bara capribyxor.

Hur som helst, shorts inhandlades, hela fyra par blev det och sedan var det bara att åka vidare till mataffären. En familj på fem går igenom en hel del mat, och det var dags att fylla på skåpen igen.

Vad händer idag då? Jo, jag måste ta tag i den där städningen. Inkommande helg blir det storkalas för en viss Dotter som blir klar från gymnasiet om två dagar! Vårt hem behöver en rejäl genomgång med dammsugare och dammtrasa innan gästerna anländer!

Bara att sparka igång dagen medan solen ännu inte hunnit börja gassa….

Måndagens värmerekord….

2 kommentarer

  1. Härligt! Jag har några dagar till, i början på nästa vecka får jag semester. Skall vara skönt! Roligt med examensfest. Vi har i sommar dottern som blir konfirmerad..så lite fest blir det här å. 🌞😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.