Något litet extra…

Publicerad av

… tyckte mamman huset att måndagsmorgonen behövde efter en helt underbart vacker helg! Alltså ställde hon till med ett muffinsbak klockan nio på söndagskvällen. Nu var detta då inget unikt recept eller så, utan helt enkelt en låda halvfabrikat som jag inhandlade tidigare idag. Bara att tillsätta ägg, olja, vatten, skölja av de konserverade blåbären och blanda ihop hela härligheten. Smörja formen, lägg på strössel- som också kom med i lådan, och sedan in med hela härligheten i ugnen. Sexton minuter senare och måndagsmorgonens lilla extra är klara! Inga märkvärdigheter precis, men i alla fall… Hoppas det skall smaka…!

Godnatt från andra sidan Potten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.