Första åsksmällen

Publicerad av

Den varma, nästan heta lördagseftermiddagen går mot sitt slut. Solen har täckts av ett tjockt molntäcke och imorgon har det lovats svalare temperaturer. Tjugosex grader med reltaitvt  hög luftfuktighet räcker bra till så här i maj, tycker jag och nu skall det då tydligen bli till åska och regn ikväll,. Precis som utlovat, men jag hade lite glömt bort detta.

Eftermiddagen har jag tillbringat i påtandets tecken. Klippt bort döda grenar och blad från förra hösten och plockat upp efter hundarna. Det är torrt, verklgien knastrande torrt. Ingen nederbörd att tala om har vi fått sedan den jättelika snöstormen för tre veckor sedan, så visst blir det bra om vi får en ordentlig regnskur nu denna lördagskväll. Hoppas kan man ju alltid….

Jordgubbarna och rabarbern tar sig i det varma vädret….

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.