Gav mersmak

Publicerad av

Natten mellan torsdagen och fredagen läste jag färdigt uppföljaren till ‘Livet efter dig‘ och ‘Arvet efter dig’. Böckerna om hjältinnan Louisa Clark och hennes liv och leverne. På engelska heter den tredje och nyss utkomna uppföljaren ‘Still me‘ och vi får följa Louisa till New York där hon har blivit anställd av den enormt förmögna familjen Gopnik.

När livet knallar på och jag jobbar och skolåret är i full gång, brukar jag sällan åta mig en bok. Läsning för nöjes skull är ngt som jag ängar de långa, lediga somrarna till. Denna bok hade jag ämnat spara till sommaren, men blev för sugen att ta mig an den. Jag sträckläste nästan, varenda ledig stund satt jag med näsan i boken och naturligtvis var den lika fantastiskt läsvärd som de första två.

Hur den slutade? Ja se, det avslöjar jag inte, men så mycket kan jag säga att Jojo Moyes lämnar möjligheterna öppna för ännu en uppföljare om Louisa Clark. Återstår att se om det blir en…

Igår, lördag, blev det ett besök på biblioteket i arbetets tecken och då passade jag på att besöka hyllan där flera av Jojo Moyes böcker stod uppradade. Den brittiska författaren är populär här på andra sidan Potten också och jag lånade förstås hem en till bok av henne. Denna bok, ‘One plus One‘ är skriven före succéserien om Louisa Clark. Jag har läst de första två kapitlen hittills och denna berättelse verkar lika lovande som hennes andra verk.

Det ser ut att bli en rad sömnlösa nätter inkommande vecka också i skenet av den lilla läslampans sken….

4 kommentarer

    1. ‘Still me’ är den senaste i serien om Louisa Clark som kom ut i slutet på januari i år. Boken till höger, ‘One plus one’ kom ut 2014, före succéserien om Louisa Clark och Will Traynor.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.