Inte min grej….

Publicerad av

… men visst är George Rupert söt ändå! Problemet med att ha en igelkott som husdjur är närmast att de är rätt tråkiga! Igelkottar är ju, som bekant nattdjur och aktiva under dygnets tystare timmar och om man då har en Herr George boendes i ett stort akvarium ( utan vatten förstås!) i sitt rum, är det inte det lättaste att sova på nätterna!

Det är nämligen då som Herr George går till gymet och motionerar och tränar hårt inne i ditt lilla igelkotthjul. Han måste ligga i hårdträning inför ngt kommande maraton, för varje natt springer han länge och väl!

Det är lyxigt för oss andra som inte har George i våra sovrum och kan bara stänga våra dörrar. Dottern däremot har inte sovit så bra de här senaste nätterna. Det lutar åt att Herr Igelkott kommer att flytta in i tvättstugan med akvarium och allt imorgon kväll INNAN nattens träningspass börjar…..

Kvällens vila innan natträningen tar vid…

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.