På resa…

Publicerad av

Återigen får de röda kappsäckarna vara med på bild.

Vi är på en snabbresa. Den här gången till Phoenix, Arizona. Svägerskans begravning skall hållas på lördagen. En ‘bitter sweet‘ resa för att använda ett bra ord på engelska. Vi har tillbringat mycket tid här i Phoenix de senaste åren och det känns både härligt och sorgligt att vara tillbaka.

Istället för att bli alldeles för känslosam försöker jag njuta av vädret istället… Ingen snö och det är nästan 20 grader varmt fast klockan är strax 23. Hotellet har på sin luftkonditionering- i mars…! Helt galet för oss som kommer från vintern! 😱

Ännu vet vi inte hur vi skall spendera de två dagarna vi har innan begravningen. Något skoj med barnen blir det nog eftersom jag är helt på det klara med att Svägerskan verkligen inte skulle vilja att vi satt ledsna på vårt hotellrum hela dagen!

Vi får se vad vi hittar på… Återkommer…! 🤔😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.