Open and dump

Publicerad av

Det är ytterst sällan som jag satsar på halvfabrikat. Min mamma var och är en mästerkock och som barn växte jag upp på och med hemkokta rätter. Detta har följaktligen lett till att jag oftast gör hemkokt mat till min familj också. Man lever som man lär heter det ju.

Men denna tisdagskväll var det bråttom att få middagen på bordet och igår när jag stod i mataffären och planerade veckans meny, märkte jag att maträtten ovan var till salu. Jag har inhandlat den förut och visste att den var enkel att tillaga. Öppna påsen och häll det frusna innehållet i het stekpanna med lite olja i. Koka ris till och simsalabim- asiatisk middag med kött och broccoli i god sås serverad över ris.

Ibland är inte halvfabrikat helt dåligt ändå…! 🤔😃

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.