Myslampan

Publicerad av

Det är midnatt, så det ör hög tid för mig att blanda mig mellan lakanen. Fast först ville jag snabbt visa upp min nya myslampa som jag fick som försenad julklapp av Makens kusin när hon var på besök för några veckor sedan.

Det är en lampa skuren ur Himalayas saltsten. Allt möjligt marknadsförs ur denna saltsten just nu. Jag har också två ljusstakar ur samma material. Också dessa var gåvor till mig. Enligt förpackningarna till alla produkter gjorda av denna saltsten, skall de vara bra för hälsan. Något om negativa joner som utgörs från saltstenen och ersätter positiva joner i rummet där lampan/produkterna finns och luften blir fräschare….

Ok. Säger jag- humbug! Det är bara att öppna fönstret, om man vill ha frisk luft i sovrummet. Finns inte mycket fräschare luft än den -20iga luften på den amerikanska tundran en natt i februari!

Så vare sig min nya myslampa gör luften i sovrummet fräschare eller inte, kvittar! Dock sprider den mycket mysigt och rogivande sken omkring sig och det, om ngt måste ju vara bra för hälsan!

Nu god natt! 💤

2 kommentarer

  1. Jag känner många som gillar saltstenar och som tycker att de har effekt också.
    Jag fick en gång en sådan sten av ex-maken från en resa, nu vet jag inte var den är… inte riktigt i min inredningssmak heller 🙂
    Ha en skön måndag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.