För säkerhets skull…

Publicerad av

… Ville jag bara påpeka att Minnesota ligger två dagars bilfärd från Las Vegas, så vi var långt borta från skotten som ekade vid konserten igår kväll. Att ngn kan bete sig på det sättet är ju helt galet och det går ju inte alls att förstå och debatterna om USA slappa vapenkontroll och vapenpolitik går i höga varv på social medier.

Fast, vi kan debatera i all oändlighet, de som är döda och skadade är fotfarande döda och skadade…

12 kommentarer

 1. Det är något så horribelt så det går inte ens att tänka. Förstår inte att någon kan planera och utföra dessa onda handlingar. Man kan endast hoppas att det inte skulle hända igen. Sen så kan man ju också önska, just som du säger, att det skulle vara striktare regler angående vapenhandeln där..

  Gilla

  1. Tyvärr, såsom världen ser ut idag, så kommer nog ngt liknande att hända igen. kan ju inte säga att den där Lillkillen som sitter i Vita Huset är speciellt stödjande när det gäller stramare vapenlagar precis… ( eller stöder ngt annat vettigt heller för den delen…!)

   Gilla

 2. Bra att du sade, första jag tänkte på … Hoppas du är på bra avstånd ifrån.allt det här. Förresten har du läst Annika Östbergs böcker ? Sorgfågel och ögonblick som förrändrar livet ? Hon satt i amerikanskt fängelse i 28 år. …

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.