Just because….

Publicerad av

Jag lider av stickklåda och beslöt att göra ngt åt detta! Blev färdig med det tidigare projektet men var långtifrån nöjd. Ville ha enkelt garn att sticka med den här gången och gick och grävde i handarbetskorgen. Detta i sin tur ledde till ett gult restgarn från en Harry Potter halsduk som jag stickade åt Sonen för flera år sedan, och mjuka, behagliga stickor i bambu! 

Ljuvligt! Nu stickas det! 😃

4 kommentarer

    1. jag är verkligen inget proffs på att sticka jag heller, men jag tycker om att sitta med en enklare stickning. Det har blivit en hel del halsdukar och filter sedan jag återupptog stickandet för si så där 12 år sedan…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.