Den lilla vita

Publicerad av

Ni har ju säkert alla hört att man skall alltid ha ‘den lilla svarta’ i beredskap i klädskåpet. Ett bra plagg att ha som kan kombineras på olika sätt och bäras vid än det ena tillfället, än det andra. 

Detta inlägg handlar dock om ‘den lilla vita’ komposthinken som jag inhandlade för ngn vecka sedan. Denna står nu på diskbänken, färdig att öppnas för allehanda grönsaksavfall som kommer ur köket. Sedan läggs locket på och inga flugor eller andra flygfän som tagit sig in i vårt hem, kommer till avfallet. Sedan när den ‘lilla vita’ är helt fylld, bär jag lätt och smidigt ner avfallet för urstjälpning i komposten på utsidan. Väl tillbaka i köket, sköljs  ‘den lilla vita’  helt enkelt ur och får äter ta plats på diskbänken. Hur smidigt som helst! 😃

2 kommentarer

    1. Det går säkert bra med vilken slags hink som helst om du har kompost. Jag tyckte om den lilla vita eftersom den ser snygg ut på diskbänken, har lock och kan lätt sköljas ur efter tömning. 😄

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.