Hipp hipp hurra för Fiona idag! 

Publicerad av

Den här vilda, snälla, söta, busiga Fiona krabaten fyller ett år idag! Grattis grattis säger vi till den busiga valpen vår, som egentligen inte är ngn valp längre- fast hon verkligen beter sig som en sådan! 

På eftermiddagen åkte Lillsasyter och jag på lite shopping! Vi behövde nämligen några presenter til ettåringen! Man kan väl inte gratta ngn på födelsedagen utan presenter heller? 

Alltså åkte vi iväg på en runda och kom inte hem tomhänta. Det blev två nya leksaker, två stora kuddar, eftersom denna hund älskar stt gräva ner sig bland kuddar och sedan hittade Lillasyster en mjuk och skön madrass för Fiona att sova på under nätterna i hundburen. 


Ombonat och bra i buren till natten blev det med ny madrass och kudde. De gamla filtarna som hon fick till julklapp får vara kvar. Smutsiga  som de är och doftar så gott! 😝

Något annorlunda eller gott att äta har Fiona inte fått idag. Hon får inget annat än hundmat eftersom magen är så känslig och hon kastar upp så fort hon får i sig  ngt lite annorlunda.  Dock har hon, i skrivande stund, helt rivit sönder en av sina nya leksaker! Och nöjd med sig själv ser hon ut att vara också…! 😃

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.