Hjälp! Stickorna har fastnat….

Publicerad av

.

… i händerna och stickningen bara växer! Det är onsdag förmiddag och här sitter jag och bara stickar. Fortfarande klädd i mjukbyxir och gårdagens t skjorta efter att jag skjutsade Sonen till lägerbussen imorse. Jag BORDE klä på mig ich göra mig klar för dagen. Sedan BORDE jag tömma diskmaskinen och städa upp i köket efter morgonens ätande och drickande. Jag BORDE också åka iväg och handla mjölk, ägg och andra förnödenheter….

Istället är mina händer fast i stickningen och stickar på, varv efter varv. Bara för att det är så länge sedan jag hållit i en stickning och bara för att det är så avkopplande och roligt på samma gång. Man kan ju bara fråga sig hur denna dag skall sluta….? Och den har till råga på allt bara börjat! 

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.