Höstaktigt 

Publicerad av

Jag vill inte riktigt ha höst ännu och augusti är definitivt en sommarmånad här hos oss. Dock känns det onekligen  som höst i luften denna söndagseftermiddag. Himlen är grå mulen, solen försöker inte ens titta fram. Luften känns kall, fast termometern nog faktiskt visar +24. Det känns mera som höstluft än som ngn sommarvärme. 

Dagens höstväder lämpar sig utmärkt för arbete på insidan. Som stt sortera och gå igenom leksaker. Vad kan tas till loppis, vad leks ännu me? . Dock är detta jobb så oerhört tråkigt och så väldigt lätt att skjuta upp! 

Jag tror alldeles bestämt att jag hör tvättmaskinen ropa på mig…! 😝

2 kommentarer

  1. Vilken vacker trädgård ni har, ljuvliga gula blommor..man blir så glad! 🙂 Här har jag exakt samma känsla, skulle så gärna ha sommar en stund till. Å att plocka bort saker borde jag också göra, har under en längre tid bara plockat dem i en hop i förrådet på vinden…..Suck och stön! Att plocka i och ur tvättmaskinen låter onekligen mycket enklare. 😉

    Gilla

    1. Tack! Vi blev väldigt nöjda med vår omändrade trädgård! Blommorna heter Black eyed Susan på engelska. Inte säker på vad de heter på svenska, men de är onekligen fina och odlas lite överallt här för de tål inlandskllimatet så bra. Ja, att plocka bort, sortera, kasta bort och organisera är verkligen inte min grej, men ibland måste man…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.