Nej, men jag har ju det så sköööönt!

-Men ställa Matte, måste du vekligen bädda sängen? Jag har ju det så sköööönt, jag vill inte stiga upp!  Det är varmt och, jag fryser inte det minsta. Ute är det grått och kallt och regnigt, igen och jag vill verkligen inte behöva gå dit ute flera ggr idag. Jag vill bara ligga här och lata mig hela dagen! Kanske leka lite emellanåt, kanske dricka lite vatten, men helst av allt vill jag nog ligga här! På Husses sida, det doftar ju så gott av honom och han kommer väl inte hem förrän sent ikväll i alla fall…?

Vadå, gå till jobbet och bädda sängen före det? Nej men snälla Matte, har jag ingen talan alls?

Okej, då jhoppar  jag ner, men så fort du har bäddat sängen, hoppar jag upp bland alla prydnadskuddarna och bäddar med dem  precis som jag vill ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.