Onsdag i april

– Jobbig dag på arbetet! Håhåjaja! Varför har jag valt att jobba med barn? Tack och lov att det är på deltid kan man tycka. Nya tag imorgon…

– Skönt med hemmakväll!

– Tvättade återigen kläder. En mammas  lott i livet?!

– Lillasyster och jag städade hennes  rum… Hur i all världens tid kan ett barn samla på sig så mycket grejer?! Fast visst kändes det bra att få det gjort!

– Och regnet det bara öser ner! Det har regnat sedan i måndags. Måtte vi  få oslagbara blommor i maj eftersom :   April showers, bring May flowers!

 

 

9 thoughts on “Onsdag i april

  1. Ibland kan man nog förundras över sitt arbetsval här i livet. Men summa summarum så brukar man ju oftast gilla vardagen trots allt. Men jag hoppas följande dag blev bättre. Själv har jag haft en kaotisk fredag, hoppas nästa vecka blir bättre! Ha en skön helg o njut utav ledigheten

    Gilla

    • JOdå, ledigheten njöts av mellan allt springande. Men, jag håller med dig, vardagen med dess rutiner är riktigt bra och alla jobb har ju bättre och sämre dagar. Onsdagar råkar var extra jobbiga just nu pga kombinationen av barn som vi råkar ha på jobbet. Hoppas din vecka börjat bra!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.