Guilty pleasure

Det första numret kom med posten igår, skärtorsdag. Skvallerbalskan som jag ofta ögnar när jag står i kön till kassan, men har aldrig ids prenumerera på eftersom det är just en…Skvallerblaska!

Fast jsut före vår resa till DC damp det ner ett erbjudande med skräpposten, som jag  tog fördel av. Det var nämligen så att Maken hade överblivna mil från ett flygbolag och dessa  skulle gå ut om han inte använde dem. Och nu var det ju så fiffigt ställt, att han erbjöds att använda dessa mil att betala för prenumerationer på olika tidningar! Och eftersom han hade en hel del mil över, som annars inte skulle kunna gå att använda till ngt, så beställde jag hela fem prenumerationer  åt oss!

Och People var alltså den  första tidningen  som Dottern och jag plöjde igenom igår. Nu får vi ju vänta och se då när de andra tidningarna börjar anlända…!  Dottern ser speiellt fram emot att få samma tidning som ovan, men på spanska. Efter att ha studerat språket i fem år och verkar har et riktigt bra språköra och börjar kunna en hel del, tyckte jag det skulle vara roligt för henne med ngt lättläst på spanska. Vi får ju se om det blir lättläst eller inte…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.