Då hundarna far fram….

Så här såg det ut i vardagsrummet imorse innan jag städade upp efter dem. De där hundarna ja…! De hade gemensamt jobbat på att riva sönder en stor hundleksak i form av en mjuk fågel och nu var inälvorna av denna fågel spridda överallt. Fast rolgit hade de! Stora hunden, Lilly, lyckades få loss sömmen, så att lilla hunden Fiona fick in nosen och tänderna och kunde dra ut inälvorna ( det vadderade egentligen.), den lilla plastflaskan och några andra små platsbitar som gjorde att fågeln väsnandes om hundarna bet i den tillräckligt hårt.

Hundarna verkade vara nöjda över tilltaget!

Jag var nöjda över att de trivs ihop och att Lilly har accepterat att det flyttat in en busig, liten valp i huset. Jag var också nöjd över att de oftast håller sig till sina egna leksaker och river sönder dem, istället för att ge sig på Lillasysters dockor och mjukisdjur. Hittills är det bara ett av hennes mjukisdjur som blivit söndertuggat och det var bara ett öra, som Dottern snabbt och lustigt sydde fast igen. Tack  och lov, för vi hade en hel del tårar när skadan upptäcktes…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.