Det är inte varje dag….

Publicerad av

… som vi får ta del av nyheter från Norden i lokaltidningen här i Minneapolis med förorter. Dock blev det ju så imorse när vi läste första sidan och fick se detta: 


Vi hörde ju om detta terrordåd redan igår, men eftersom papperstidningen alltid är efter de digitala nyheterna, trycktes notisen idag, lördag. 

Det här med terrordåd börjar ju förekomma lite löjligt ofta nu och man tycker  ju det kunde räcka vid det här laget! Varför skall alltid oskyldiga behöva sätta livet till? 

Tack och lov verkar det som om alla jag känner i Stockholmstrakten vara helt oskadda och det är ju skönt. 

Nu har jag inte läst dagens nyheter ännu när jag skriver detta, så jag vet ännu inte om man i Sverige har kommit fram till detaljerna kring händelsen och gripit samtliga inblandade. 

Och USA som skjuter missiler mot Syrien… Vet inte riktigt vad jag skall tänka om detta. Enligt tidningen är de lokala syrierna här i Minneapolis med omnejd, glada att något görs. Själv tycker jag både Ryssland och USA borde ge sig av därifrån och låta landet försöka sköta sig självt och sluta fred inbördes. Fast det verkar ju inte bli till ngt heller…. 

Usch, tunga, komplicerade tankar denna första lördagseftermiddag tillbaka i Mellanvästern när det är vår första vårdag med +20 grader. Man borde ha ngt lättsinnigare att fundera på….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.