Skofynd

Jag har ju, som bekant ledigt dena vecka, vårlov. Härligt! I förmiddags begav jag mig till skoaffären i jakt på ett par tennisskor ( eller länkare, som det heter hemma på Plattlandet!). Jag har ett par, nästan helt nya faktiskt, men i och med att vi är på väg på resa inokmmande helg och en hel del steg kommer att sättas på stegräknaren, så tänkte jag att jag kanske borde se mig om efter ett par tennisskor med tjockare sulor. Skorna som jag redan har, har nämligen rätt tunna sulor eftersom jag sannerligen inte lade ngn dyr peng på dem när jag inhandlade dem för si så där ett år sedan.

Jag kom hem med de här:

Inte så väldigt tennisskolikt eller hur?! De korta stövlarna  är gjorda i (konstgjord) mocka och är svarta, inte gråa som de ser ut på bilden. Hela vintern har jag gått och varit snål på ett par svarta, kortare stövlar, och nu, när våren anlänt hittar jag dem! Nu är de inte fodrade, så jag kan säkert ha dem några veckor ännu innan det blir för varmt ute och det blir sandaler för hela slanten. Dessutom fick jag dem endast för 5 USD, så ävenom jag inte använder dem SÅ mycket, fick jag  verkligen valuta för pengarna!

Och hur blev det med mina tennisskor då? Jo, de uteblev helt. Jag beslöt att de som jag har får duga och så åkte jag till näsa affär istället. men den historien tar vi en annan gång…

4 thoughts on “Skofynd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.