Den privata taxichauffören!

En av orsakerna till varför jag inte har mycket tid till övers för min favorithobby just nu, att blogga, är att jag och Maken KÖR! Vi kör hit, vi kör dit, vi kör runt en liten bit och när jag tankade bilen igår, fredag, precis en vecka sedan jag tankade senaste gång, visade dinstansmätaren på 403.4 engelska mil. Detta i sin tur omvandlas till hela 645.44 km! Detta är alltså sträckan som jag kört på en vecka… Inte undra på att jag inte hinner med mycket annat än att kuska runt barnen till alla deras aktiviteter!

2 thoughts on “Den privata taxichauffören!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.