Alla tiders värmerekord

Idag skriver vi den 17.2 2017 och vi skriver också rekordvärme här i delstaten Minnesota  för detta datum.

image

Så här varmt var det på den norra baksidan  av vårt hem i eftermiddags, hela plus femton! Ännu varmare var det på framsidan som vätter mot söder.

image

Jag gick omkring i mina vinterfodrade Crocs på utsidan, fick för varmt om fötterna och fick gå in och byta till mina sommarcrocs utan foder!

Efter en tidig middag, eftersom Sonen skulle iväg till simträning, gick jag ut för att påta i blomkrukorna! Jodå, vintern kommer nog tilbaka och snö har utlovats nästa vecka, så ngn plantering bidde det inte. Dock blev det urstädning av krukorna. Mina  krysantemum som jag planterade i höstas har förstås frusit och vissnat bort, för i december hade vi ju faktiskt riktigt smällkallt en kort tid.

image

Så här såg det ut. Risigt och bortvissnat.

image

När jag var klar såg det ut så här. Tog mig inte länge att få gjort och nu är det planterklart för maj, då våren lär skall börja på riktigt… Fast jag kan ju inte sticka under stol med att hela grannskapet tilbringade eftermiddagen och kvällen utomhus. Även om vädret var mer än otroligt bisarrt, så måste man ju helt enkelt njuta av det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.