Cardboard City!

image

I flera veckor har personalen samlat lådor, lådor och ytterligare flera lådor i ett rum på jobbet. Idag var det premiär för Cardboard City  och jag och min arbetskamrat tog barnen till detta rum. Det är nu alldeles överfyllt med lådor och gissa om barnen trivdes! Vi hade båda äldre och yngre barn med oss idag och det var riktigt  intressant att se skillnaderna i leken.

De äldre barnen byggde och sökte lådor som skulle passa ihop, medan de yngre barnen hellre kröp in och ut ur lådorna, gjorde tunnlar eller helt enkelt bara stod på en låda för att vara högre upp och kunna se sig omkring.

Vi befann oss inte så länge i detta rum, lunchen kallade, men det var roligt att höra barnen prata om upplevelsen  efteråt och sedan också berätta åt sina föräldrar vad de fått vara med om. Imorgon blir det ett nytt besök!

Tänk att ngt så enkelt kan vara så genialt! 😉

4 thoughts on “Cardboard City!

    • Inget slutresultat, för det vill vi nänligen inte ha. tanken är att barnene skall göra precis vad de vill och om de bygger hjälps inte alla åt i alla fall pga de olika åldrarna och beroende på var i utvecklingen de är. Vissa av barnen väljer att stapla lådorna på varandra, andra väljer att krypa igenom lådorna och gömma sig.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.