Påtvingad hemmakväll

Så här med facit i hand kan man ju sucka en aning. Hela halva veckan har det ropats och hojtats i medierna om denna jättelika snöstorm som skall drabba hela den  norra delen av Mellanvästern i slutet på veckan och imorse redan stängdes skolor tidigt och aktiviteter blev inställda pga den väntande snöstormen som skulle vräka ner mot kvällskvisten.

Och, jo, rätt på ett sätt fick de ju, de där väderexperterna. Kring 16 tiden började snön verkligen vräka ner och man tänkte att: jaha, då sitter  vi inne och igensnöade till midnatt imorgon nu då.

Lillasysters harplektion i Minneapilis annullerades, Sonens simträning annullerades och mitt i allt stod vi där med en påtvingad hemmakväll, vilket en fredagskväll i och för sig kändes väldigt skönt.

Dock slutade snön lite väl tidigt. Redan vid 21 tiden var det färdigt! Ännu har jag inte hört hur stor snömängden blev, men de utlovade 20 centimetrarna kan jag garantera att vi inte fick.

Fast det kan ju nog hända att det börjar snöa mera under natten. Vi får ju se när vi vaknar imorgon..

image

En bra kväll för Lillasyster och manna i köket. Det blev jultårtor med hemmagjord smördeg som jag aldrig knåpat ihop förut. Det är ju hur lätt som helst att lägga ihop en sats smördeg!

image

Innan den första plåten gräddades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.