Trick or treat- Halloween 2016

Denna Halloween kväll bjöd på  varma temperaturer om man tänker på hur  sent på hösten det är ändå. Den hårda vinden från tidigare på dagen mojnade tack och lov till kvällen ävenom det var väldigt fuktigt ute pga ett konstant småduggande.

image

Traditionsenligt tände Sonen värmeljus i de skurna pumporna. Här är det hans som lyser upp trappan.

image

Även stora barn tycker om att gå runt i området och tigga godis. Dottern till höger utklädd till en ananas  gick runt kvarteret med den Goda Kompisen utklädd till en jordgubbe.  Roligt hade de och dessutom tog de Lillasyster med sig, vilket i sin tur betydde att Maken och undertecknad fick stanna hemma och dela ut godis till de 113 barnen som kom och gick i olika sällskap och  var utklädda till allt mellan himmel och jord!

image

Efter hemkomsten var det då dags för Maken och Lillayster att hälla ut allt hennes  godis för att gå igenom det. De var på jakt efter godis innehållande jordnötter och/eller andra nötter för att ta bort det ur hennes hög så att hon inte i misstag åt ngt. En färd till första  hjälpen klarade vi oss gärna utan tyckte vi!

Efter genomgången fick då Lillasyster hugga in på sin enorma godishög innan det då var dags att överge allt detta halloween firande och krypa till kojs för att möta en tisdag och en ny månad imorgon….

6 thoughts on “Trick or treat- Halloween 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.