Slappar och njuter

image image

Bilder av lönnarna på jobbet…

Fredag eftermiddag. Just hemkommen från en hektisk dag på jobbet. Sitter ute och njuter i solen och värmen. Meterologerna  lovade oss tjugo grader varmt tills idag, och se, de fick faktiskt rätt! Helt otroligt varmt, fat det är intressant hur annorlunda denna värme känns på hösten jämfört med på våren. Tjugo grader på hösten känns faktiskt inte lika varmt!

Hur som helst, klagar gör jag inte, utan njuter istället. Efter halva mitt liv här på andra sidan Potten, vet jag hur nyckfullt vädret i Mellanvästern kan vara och mitt i allt virvlar det vita flingor i luften om några dagar!

Fast nu är det helg. En lite kortare sådan för mig som vanligen är ledig på måndagarna, men inkommande måndag är det personalmöte som gäller. Visserligen tar detta möte inte hela dagen, endast förmiddagen går åt och jag har ju faktiskt världens mest trevliga arbetskamarater, så, SÅ farligt är det ju faktiskt inte!

Men, men…först skall jag njuta av en ledig fredagskväll. Maken däremot har arbete sgs  hela helgen…

6 thoughts on “Slappar och njuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.