Snyggt i jeans!

Och medan vi nu ändå är inne på korta, trevliga och lättsamma inlägg kan jag berätta att Sonen, som vuxit mega centimeter det senaste halvåret, nu har jeans som är tillräckligt långa för hösten! Maken förbarmade sig över honom, eftersom Sonen avskyr att shoppa, och de åkte iväg till affären för att se på byxor. Tack och lov bryr sig inte Sonen det minsta om märkeskläder, så länge det är jeans. Alltså, hittade mina karlar de första bästa paren som passade och som Sonen var nöjd med, köpte dem och kom hem. Så var det liksom klart!

Många par blev det inte, tror de kom hem med två par, för han växer fortfarande ca.1 cm i månaden, så det är liksom ingen ide’ att köpa flera par. De kommer att vara för korta vid julen i all fall! Dock kan han ju inte gå omkring i shorts i evigheter heller, ävenom det denna måndag har lovats 21 grader varmt igen!

image

6 thoughts on “Snyggt i jeans!

  1. Sonen har hittills inte brytt sig om märkes kläder han heller. Men nu då vi skulle köpa vinterskor så var det lacoste som gällde. Men dyrt är väl automatiskt bra…visst!? 😆

    Gilla

    • Lustigt! Likadant här vad gäller skorna. Endast Nike tennisskor är det som gäller. Jodå, visst ligger det ngt i märkeskläder- de håller nog bättre. Kvalitén är en helt annan, så man får väl bara hoppas att ungdomarna inte växer ur sinna märkesskor så snabbt…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.