Resultat!

image

Här dansar Herr Gurka både vals och mazurka!

OK, kanske inte en gurka precis som jag helt plötsligt upptäckte i trädgårdslandet ikväll, men däremot en rätt stor SQUASH! Ha! Jag trodde verkligen inte  att det skulle bli till några sådana eftersom så många av bladen på själva växten har dött bort och blommorna som bildats verkar inte vilja slå ut i sina vackra guloranga blomster. men ngt måste i alla fall ha gått rätt, för här invid stängslet växer och frodas det tydligen! Nu behöver vi bara få varmare väder, för squash tycker om värme för att mogna. De seanste dagarna har det nog varit varmt och skönt, men ngn HETTA har vi inte haft. Däremot lär den typiska augustihettan återvända nästa vecka, så förhoppningsvis hinner denna squash mogna. Det skall bli intressant att se om det blir flera, eller om detta blir den enda…

image

Jag gick runt mitt lilla trädgårdsland och vattenmelonen ville tydligen inte vara sämre och ståtar också med frukt! En  nätt liten vattenmelon som säkert just fått fart på sig. Den längtar nog också efter hetta skulle jag tro och lär nog växa till sig om väderprognosen bara håller. Fortsättning lär följa….

4 thoughts on “Resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.