Paj nr.2!


Eftersom Maken är hemma idag efter ett grymt 24 timmarspass på jobbet, behöver han ju få pröva denna nya paj. 

Sagt och gjort. Efter att köket var uppstädat efter lunchen, svarvade jag ihop en till. Den här blev bättre. Åtminstone degens  konsistens. Eftersom margarin/smörstänger hos oss kommer i ‘ounces‘ måste jag lite gissa mig till hur mycket 250 g är. Det gick alltså bättre idag! Dock har jag inte smakat på pajen ännu, så vi får ju se….Jag får återkomma med Makens bedömning….😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.