Julreklam!

Publicerad av

image

Jaha, dags att ta fram lamporna och börja pynta inför julen då, inte sant?! Det är ju trots juli, så det är väl bara att komma igång…?!

Den första julreklamen damp ner i brevlådan igår. Om man är riktigt tidigt ute och anlitar detta företag att hänga upp julbelysningen och pynta på utsidan, då får man räkna med en  ordentlig rabatt i.o.m att man bokat dem så tidigt.

Nappade jag på…? Nja, jag måste säga att det är rätt svårt att få ngn julstämning när kvicksilvret på verandan i skrivande stund går över trettio grader och det har lovats åska, regn och eventuella varningar för tornadon ikväll. Inte riktigt det där normala decembervädret, då vi normalt pyntar för julen.  Eventuell snö kommer att smälta i desa sommartemperaturer skulle jag tro. Till råga på allt, hänger Maken vår julbelysning på utsidan på egen hand, vanligen ngn varm dag i november innan snön dalar ner från den vanligen gråa novemberhimlen. Sedan får de hänga  där tills första advent, mörka och när det är dags, är det bara att lägga på dem.

Fast detta med bokad och installerad julbelysning i juli kanske vore något…? Vad tycker ni kära läsare? Skall vi haka på? 😉

8 kommentarer

  1. Att hänga upp sin egen julbelysning hör nog julstämningen till. Inte vill man att nån annan skall klä ens julgran heller. Å andra sidan har vi inte så fasligt mycket julbelysning. Skulle man ha hela tomten full så vore situationen en annan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.