I nattens tysta timmar….

…. Och trots cayenne pepparn hittade Herr och/eller Fru Kanin mitt nya trädgårdsland! Vi hade storm tidigt imorse igen, med regn, ordentligt åskmuller och täta blixtar. När jag öppnade mina blågrå imorse var jag naturligtvis orolig för mina nya telningar. Drog något på mig snabbt och stegade ner till landet. 

Jodå, det mesta såg helt normalt ut… Tills jag såg den halvätna paprikan som slängts till sidan, den avbrutna grenen och bladen bredvid paprikaplantan. 

Efter att en trött Make, som hade hjälpt 11 bebisar till världen under nattens timmar, hade sovit ut, åkte han och Sonen till järnaffären. Där inhandlades stängsel, så nu borde mina nya telningar få vara ifred! 

2 thoughts on “I nattens tysta timmar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.