Ursäkten, orsaken, anledningen….

Publicerad av

… Eller vad man nu vill kalla det. Alltså orsaken till att jag inte bloggat på flera dagar är inte tappat skrivintresse. Detta brukar inte drabba mig speciellt ofta, utan jag har, på mina lediga stunder…

Först läst ut den här:

img_1667

Vet ju förstås inte vad den heter på svenska, kanske det är så enkelt som ‘Mig före dig’ men hur som helst… Vilken berättelse! Har  du läst den? Om inte, läs den och begrunda. Det fanns en del som jag inte höll med om i boken förstås, men boken ger också en och en annan tankeställare. Dock vill jag ju inte avslöja vilka slags sådana. Läs på egen hand och begrunda…

Idag när jag var och handlade mat, hoppade naturligtvis följetongen ner i kundvagnen. Priset på den var också nedsatt eftersom filmen är och varit så populär:

image

‘Efter dig kanske på svenska? Hur skall det gå för Louisa Clark och hennes familj? Jag har kommit igenom det första kapitlet och har börjat på det andra. Svårt att sätta ner boken och få annat till stånd!

8 kommentarer

    1. Jotack, jag fick titlarna av Yvonne också! Fast jag tvivlar på att jag läser dem på svenska. Språket i dem på engelska är lätthanterligt och inte alls svårt att förstå. Dock är det ju brittisk engelska och man glömmer hur pass stora skillnader det faktiskt kan vara! Dock bryter jag inte på brittisk engelska…. Ännu! 😝

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.